LFF aicina uz starptautisku konferenci “Sieviete sportā”

Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina uz starptautisku konferenci “Sieviete sportā”. Konferences mērķis ir stiprināt sieviešu lomu sportā, diskutēt par sieviešu sporta iespējām un palielināt pašvaldību iesaisti sieviešu sporta attīstībā.

Konference norisināsies 13. aprīlī Rīgas Tehniskajā universitātē, Ķīpsalas ielā 6A, Rīgā.

Konferencē aplūkotās tēmas un tajā izklāstītā starptautiskā pieredze ļaus izprast, ar kādiem izaicinājumiem sieviete sportā saskaras un kā šāda profesionālā darbība korelē ar dažādiem psiholoģiskiem un praktiskiem faktoriem. Tāpat tiks diskutēts par līderības jautājumiem sportā un mūsdienu sievietes iespējām sportā attīstīt daudzpusīgu karjeru gan laukumā, gan ārpus tā. Paneļdiskusijā tiks aplūkota citu federāciju pieredze, mainot sabiedrības stereotipus par sievietēm profesionālajā sportā un piesaistot vairāk sievietes sportam, kā arī par sieviešu sporta tēla un biznesa interešu mijiedarbību.

Dalība konferencē ir bez maksas. Reģistrācija iespējama mājaslapā mumsirsparni.lff.lv/konference.

Dalībai konferencē īpaši aicināti LFF biedru, sporta federāciju, sporta politikas iestāžu un sporta pārvaldes organizāciju amatpersonas, dažādu sporta veidu sportistes un biznesa organizācijas.