WS izsludina pieteikšanos “Women’s Sailing Festival 2023” #EmbraceEquity

World Sailing (WS) izsludina pieteikšanos “Women’s Sailing Festival 2023”. Šī programma sniedz iespēju iegūt starptautisko reklāmu WS medijos un sadarbības partnerus, pastāstot par sievietēm burāšanā savā valstī.

2023. gadā programmai Steering the Course tiks pievērsta pastiprināta uzmanība, uzrunājot arvien plašāku sieviešu auditoriju aicinot uzsākt burāt. Šim festivālam tiek aicināti reģistrēties gan brīvprātīgie, gan asociācijas, gan burāšanas klubi.

Papildus, WS informēs par burāšanas organizāciju izcelšanas iespējām pasākumos un plašākā burāšanas nozarē, sniegs padomus, kā ieinteresēt auditoriju uzsākt burāšanu, kā arī iepazīstinās ar brīvprātīgā darba iespējām un pat piedāvās karjeras iespējas WS organizācijā.

KAD?

2023. gadā tiks rīkoti divi festivāli (drīkst piedalīties abos):

  1. 19.-28. maijs
  2. 29. septembris- 8. oktobris

Pieteikšanās šeit:  spied te

Pirmais mērķis ir tematiskā akcija #EmbraceEquity (aptvert vienlīdzību), kas notiek par godu Sieviešu dienai 8. martā. Vairāk par šo akciju lasiet šeit: https://www.internationalwomensday.com/Theme

Ja kāds individuāli vai organizācijā vēlas piedalīties šajā akcijā, WS organizācija aicina jebkāda formāta saturu par esošajām vai plānotajām aktivitātēm sūtīt šeit: content@sailing.org