BeActive Pludmales spēles

Šobrīd norisinās pieteikšanās vasaras sportiskākajam tautas sporta pasākumam – BeActive Pludmales spēlēm, kas notiks Ventspilī 23. un 24. jūlijā. Lai piedalītos sacensībās un Eiropas Ģimeņu kausā, aicināts reģistrēties www.pludmalesspeles.lv, taču vairumā sporta spēļu un sporta veidu izmēģinājumos ikviens varēs piedalīties bez iepriekšējas pieteikšanās, ierodoties tieši pasākuma norises vietā.

BeActive Beach Games spēles radītas, lai meklētu jaunus veidus, kā cilvēkus neatkarīgi no vecuma, veselības iespējām, fiziskās sagatavotības vai prasmēm, piesaistīt aktīvam dzīvesveidam gan dabiskajās, gan mākslīgi (piemēram, pilsētvidē) veidotajās pludmalēs. Sporta spēļu modelis izveidots Erasmus+ projekta ietvaros, Latvijas Sporta federāciju padomei sadarbojoties ar citām Eiropas valstu un starptautiskām sporta organizācijām. Pludmales sporta spēlēs šogad Ventspilī ierodas arī ģimenes un sporta organizāciju pārstāvji no teju desmit citām Eiropas valstīm, lai pludmales sporta kustību paplašinātu arī savās zemēs.

LZS, sadarbībā ar Latvijas Vindsērfinga asociāciju, organizē Latvijas Čempionāta posmu Slalom/Formula Foil klasēs, kurā pieteikšanās jāveic sacensību dienā, t.i., 23. jūlijā līdz 12:00. Pateicoties līdzfinansējumam no valsts budžeta, dalība šajā LČ posmā bez maksas.

Sacensību programma, 23. jūlijā:

11:00-12:00 Reģistrācija
12:00-12:20 Atklāšanas cermonija, dalībnieku sapulce
13:00 Pirmais brīdinājuma signāls
18:00 Pēdējais brīdinājuma signāls
19:00 Apbalvošana (ASAP pēc pēdējā brauciena, atkarībā no laikapstākļiem)

Vairāk par BeActive Pludmales spēlēm šeit: https://pludmalesspeles.lsfp.lv/

Meklējiet aktuālo informāciju projekta partneru sociālo mediju kontos, sekojot mirkļbirkai #BeActiveAtBeach, #BeActive, #LSFP.

Nolikums LČ posmam Slalom/Formula Foil klasēs: https://pludmalesspeles.lsfp.lv/wp-content/uploads/sites/2/2022/06/Vindserfings-1.pdf

Pasākuma norise notiek BeActive Pludmales spēļu ietvaros (Erasmus + Sport projekts European Family and Sports-for-all BeActive Beach Games Nr.622381-EPP-1-2020-1-LV-SPO-SNCESE) un tiek līdzfinansēta no valsts budžeta līdzekļu apakšprogrammas 09.09.00 „Sporta federācijas un sporta pasākumi”.

Jautājumu gadījumā, rakstiet liva@sailinglatvia.lv