Rīgas Atklātais Čempionāts Burāšanā 2020 – Laser Klasē

Septembra pēdējā nedēļas nogalē, 26. un 27. septembrī, uz Ķīšezera pulcēsies Laser klases burātāji, lai cīnītos par Rīgas Čempiona titulu. Uz starta burātāji stāsies 3 dažādās jahtu klasēs 5 grupās – Laser Standard (ILCA 7), Laser Radial (ILCA 6) sievietes, Laser Radial vīrieši, Laser 4.7 (ILCA4) sievietes un Laser 4.7 vīrieši. Lielākā un pieredzējušākā būs Olimpiskā Laser Standard klase, kurā uz starta sagaidam arī šī gada Laser Standar Latvijas čempionu Mārtiņu Junkeru, kā arī citus Latvijas čempionāta dalībniekus. Olimpiskajā Laser Radial klasē sievietēm uz starta varam sagaidīt Olimpisko spēļu kandidātes un cerības, kā arī Latvijas Laser izlases dalībieces Esteri Paulu Kumpiņu un Agiju Ēlerti. Vēl Laser Radial klasē atsevišķā ieskaitē sacentīsies vīrieši, kur uz starta sagaidam Latvijas čempionu Robertu Štālu-Bulu. Laser 4,7 klases dalībnieku vidū uz starta sagaidam Latvijas čempionus Emīlu Haraldu Amsilu un Agati Einausi.

Dalībnieku pulcēšanās R.Feldmaņa ielā 8 burāšanas sporta kluba 360 bāzē. Braucieni notiks uz Ķīšezera divu dienu garumā ar sacensību noslēgšanas ceremoniju svētdienas pēcpusdienā.

Vairāk informācijas par Rīgas Atklāto Čempionātu Burāšanā Laser Klasē pieejama regates mājas lapā https://lv.regattas.eu/rclaser2020 , Facebook https://www.facebook.com/LaserAsociacija/ un Rīgas Domes IKSD mājas lapā https://sports.riga.lv/lv/sports/jaunumi .

Sacensības organizē Latvijas Laser Burātāju asociācija. Sacensību nolikums šeit.

Labu ceļavēju dalībniekiem novēl un sacensības finansiāli atbalsta Rīgas Domes izglītības, kultūras un sporta departaments.

Papildus informāciju iespējams saņemt: sazinoties ar kontatpersonu Ģirtu Fišeru-Blumbergu telefoniski +371 29153554 vai rakstot e-mail: gikefabo@gmail.com mājas lapās: https://lv.regattas.eu/rclaser2020https://llba316846612.wordpress.com