Latvijas čempionāts burāšanā ir noslēdzies

Šodien, 30. augustā, Liepājā noslēdzās Latvijas čempionāts burāšanā 2020. 146 dalībnieki no Latvijas un Lietuvas 4 burāšanas klasēs Liepājas ūdeņos cīnījās par Latvijas čempiona titulu.

Trīs dienas Liepājā, Karostā norisinājās šī gada Latvijas čempionāts burāšanā, kas pulcēja teju 150 dalībniekus no Latvijas un Lietuvas. Katra čempionāta diena atnesa savus laika un vēja apstākļus, kas padarīja čempionātu spraigu un aizraujošu.

Optimistu šertlaivu klasē uzvaru izcīnīja jūrmalnieks Jūlijs Kaugars, Laser 4,7 klasē uzvaru izcīnīja Emiīls Amsils no Kluba 360, Laser Radial klasē uzvara  Robertam Štālam-Bulam no Kluba 360, Laser standart klasē uzvara  Martiņam Junkeram no Usmas Jahtkluba.

Katamarānu klasē Topcat K1 Latvijas čempiona titulu izcīnīja komanda Silards Kamergrauzis ar Sandi Rauzi.

Vējdēļu Techno 293 klasē 3,5 grupā uzvara Kristeram Krauklim no kluba Rīdzenes, U13 grupā čempions liepājnieks Ernests Jēkabsons no kluba Rietumktasts, U15 grupā uzvara Mikam Bušmanim no Rīdzenes un U17 Dāvim Mazajam arī no Rīdzenes.

Rezultāti: Sailwave results for LATVIJAS CEMPIONATS BURASANA, 2020 M_F

Sailwave results for LATVIJAS CEMPIONATS BURASANA, 2020

Latvijas čempionāta burāšanā norisi atbalsta Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Sporta pārvalde, Liepājas SEZ pārvalde, Sailing Latvia, Latvija Vindsērfinga asociācija, Lauma Lingerie, Viesnīca “Līva”, Reklāmas apgāds, Buruskola.lv