Latvijas delegācija Boot Dusseldorf izstādē Vācijā.

Latvijas burāšanas industrijas pārstāvji apmeklēja ikgadējo Boot Dusseldorf izstādi Vācijā, kura notiek jau kopš 1969.g. un ir lielākā  Eiropā. Ar nozares jaunumiem, kā arī izstādītajām jaunajām olimpiskajām klasēm I Foil un Double Handed Mix iepazinās LZS prezidents Ansis Dāle, Valdes locekļi Valters Romans un Jānis Grīslis. Izstādē peredzē dalījās Vācijas burāšanas savienībai kurai bija savs stends , tāpat  bērnu burāšas skola, kura demonstrēja bērnu apmācību baseinā un uz trenažiera.

Venstpils jahtu osta ESTLAT stendā aicināja kapteiņus burāt uz Latviju. Latvijas uzņēmums LAIVULIETAS strādāja HanseYachts un Elvstromsails stendos.

Lolita Simanoviča par  iztādi: “Sportiskais TOPCAT stends prezentēja jaunās paaudzes TOPCAT K1 un TOPCAT K4X katamāruns. Un jauno TOPCAT K1 katamarānu varēsiet redzēt arī pie mums izstādē OUTDOOR RĪGA 2020,(27.03-29.03).

Jeanneau jahtu, motorjahtu un kuteru stendi bija izvietoti 5 atsevišķās zālēs. Vislielāko apmeklētāju interesi piesaisīja jaunā SUNLUFT47burujahta, kura domāta speciāli čarteriem ar sešām atsevišķām kajītēm, kā arī San Odyssey 410. Visapmeklētākie Jeanneau kuteru modeļi bija Merry Fisher.”

Informāciju apkopoja Vita Matīse.