Ketija Birzule uzsākusi startu RS:X Pasaules čempionātā Jap

Tēma Pasākumi ārvalstīs | 0

Savus spēkus pārbaudīt, un pie reizes iepazīt Tokyo 2020 Olimpiskās burāšanas akvatoriju pie Enoshima jahtkluba Japānā, devusies kluba 360 vindserfinga sporta burāšanas sekcijas audzēkne Ketija Birzule, kopā ar treneri un tēti, Māri Birzuli.

Sportiste nu aizvadījusi trīs pilnas sagatavošanās dienas Ziemeļu Klusajā Okeānā, Sagami līcī, lai 17.septembrī pārbaudītu savu gatavību “Practice race” un jau 18.septembrī izietu uz starta Pasaules Čempionātā Olimpiskajā RS:X klasē vindserfingā!

Pasaules čempionāts norisināsies sešas dienas sportistiem veicot 12-14 braucienus ar Medal race sestdienā, 24.septembrī!

Jāatzīmē gan, ka sportistiem un treneriem 18. un 19. septembrī sporta gaitas varētu ietekmēt no Taivānas tovojošais taifūns “Talim”. Šodien visas treneru laivas tika izceltas krastā, kā arī sportistiem savi vējadēļi bija jāparvieto uz iekštelpām. Kā saka burāšanā – “jābūt gataviem sliktākajam”.

Ceram, ka taifūns “Talim” saudzēs mūsu un visus pārējos sportistus, viņu inventāru, visu Japānu, kā arī turam īkšķus par savējiem!!!

Vairāk inormācijas un rezultāti sacensību oficiālajā mājas lapā ŠEIT