Jūlijs – aktīvākais sacensību mēnesis!

Tēma Pasākumi ārvalstīs | 0

Kā ierasts, jūlijs ir aktīvākais burātāju sacensību mēnesis. Arī šogad notiek ļoti daudz sacensību ar mūsu burātāju dalību. Šajā rakstā neliels ieskats par notiekošo, kā arī informācija par mūsu sportistiem, rezultātiem un to, kā sekot līdzi mūsu burātāju gaitām.

No jūlija sacensībām jāpiemin Latvijas jaunatnes olimpiāde – tas bija galvenais vietējais jūlija notikums. Pasākuma fotogrāfijas Šeit bet rezultāti ŠEIT.

no 11.-21. jūlijam Taizemē norisinās Optimist pasaules čempionāts, kurā piedalās 5 mūsu jaunie sportisti. Pirmās ziņas saņemtas par labiem M. Atillas startiem! Turam īkšķus un sekojam līdzi rezultātiem SEIT:

BIC Techno 293 klasē šomēnes norisinās 2 sacensības Francijā. No 15. jūlija startē pasaules čempionāts PLUS klasē. Tās ir ļoti nozīmīgas mūsu sportistiem, jo šajās sacensībās tiks sadalītas 2018. gada jaunatnes olimpiādes ceļazīmes. Rezultāti ŠEIT. Pēc sacensību noslēguma turpat notiks arī Eiropas čempionāts, informācija ŠEIT.

Gadskārtējai 60. Muhuvain regatei starts tika dots 8. jūlijā, bet Rīgā sacensību noslēgums paredzēts 15. jūlijā. Informācija ŠEIT.

Turpinot ar jūrasburāšanu – Baltic Open regates starts paredzēts uzreiz pēc Muhuvain regates – 17. jūlijā. Papildus informācija ŠEIT:

Jūlijā notiek arī vairākas Laser klases sacensības ar mūsu sportistu piedalīšanos. Informācija un rezultāti par sacensībām:

– Laser Radial Eiropas čempionāts Polijā jau noslēdzies. Labāko rezultātu uzrādīja Agija Elerte – augstā 22. vieta! Visi rezultāti ŠEIT:

– Laser 4.7 Pasaules jauniešu čempionāts, Beļģija, 16. – 24. jūlijs

– Laser U21 Eiropas čempionāts, Francija, 17. – 24. jūlijs

Un mēneša noslēgumā – no 24. līdz 29. jūlijam Nordic jauniešu čempionāts Pērnavā, kurā piedalīsies lielākā Latvijas sportistu delegācija! Informācija ŠEIT