Turpinās Eiropas čempionāts vējdēļiem Raceboard klasē

Tēma Pasākumi Latvijā | 0

Vakar mainīgos vēja ātruma un virziena apstākļos Ķīšezerā noslēdzās pirmā diena Eiropas čempionātam vēja dēļiem Raceboard klasē.

Diena bija ļoti aktīva – tika doti pieci starti un sacensības beidzās vien 19:00 vakarā. Pēc pirmās dienas līderpozīcija vīriešu konkurencē stabili pieder Maksimiliāns Vojceks. Otrais ungārs Arons Gadorfalvi, trešais Spānijas sportists Kurro Mančons. No latviešiem ātrākais Aldis Šuriņš, ieņemot 22.vietu.

Savukārt dāmu konkurencē līderpozīcijas nemitīgi mainās, un par pirmo vietu notiek sīva cīņa starp Čehijas un Latvijas braucējām. Pēc pieciem braucieniem ar vienādu punktu skaitu pašmāju burātāja Vita Matīse ierindojusies otrajā vietā, piekāpjoties čehietei Janai Slivovai. Trešā somiete Aleksandra Blinnikka. Mūsu Ilona Grīnberga pagaidām piektajā vietā.

Sacensības turpinās šodien, pirmais starts pl. 10:00. Un paralēli Eiropas čempionātam norisināsies arī Baltic Challenge Cup, kur starti tiks doti arī Formula Winsurfing un jauniešu Techno293 klasēm. Visi rezultāti, kā arī foto galerija un cita informācija šeit: https://europeans2018.raceboard.org