Publicēts The Gulf of Riga Regatta 2021 nolikums. Aicinām pieteikt dalību!

Jaunā burāšanas sezona pienāk ātrāk nekā mēs domājam. Lai gan pagaidām visi esam kaut kādā mērā pandēmijas ierobežojumu ietekmēti, mēs vēlamies skatīties uz priekšu optimistiski un gatavoties lieliskākajai regatei Baltijas jūrā kopā ar jums!

Klusajā ziemas periodā attālināti esam stiprinājuši attiecības ar mūsu partneri – Saaremaa Merispordi Selts, kuru šo sacensību kontekstā pārstāv Piret Tank. Sveicam viņu organizatoru pulkā!

Līdzīgi kā iepriekš šo sacensību ietvaros no 27. jūnija līdz 2. jūlijam tiks izcīnīti arī 2021. gada Latvijas Jūras burāšanas čempionu tituli un Livonijas kauss. Šogad pirmās regates dienas pavadīsim Latvijas galvaspilsētas Rīgas piekrastes ūdeņos. Tālāk distance vedīs uz Roņu salu, pēc tam uz Salacgrīvas atjaunoto ostā, un turpināsim līdz Pērnavai, kur notiks pievēja un pavēja distances. Regates dalībnieku pulkam pievienosies arī daudzkorpusu jahtas.

Līdz regatei 137 dienas! – Plānojam atvaļinājumus, pucējam jahtas, kārtojam dokumentus un sekojam #GoRR jaunumiem Facebook un Instagram.  Jahtām, kurām iepriekš nav bijis ORC sertifikāts, līdz 31.maijam to var nokārtot bez maksas.

Pasaki mums par savu nodomu piedalīties GoRR, piesakoties jau tagad: https://gorr.lv/lv/registracija

Regates organizētāji
https://gorr.lv/lv/kontakti

https://gorr.lv/lv/informacija