Noslēgusies tradīcijām bagātākā Vidzemes vindsērfinga regate Kāla ezerā

Aizritējusi 31. Kāla ezera regate, kurā 5 braucienos pirmajā dienā un maratonā otrajā dienā tika noskaidroti labākie burātāji. Regates uzvarētājs visos braucienos ir pieredzējis jahtu un vindsērfinga burātājs Mārtiņš Grobiņš, aiz sevis 2. un 3. vietās atstājot olimpieti Vitu Matīsi un vecmeistaru Gunāru Rozenbergu.

Sportiskās aktivitātes abu sacensību dienu laikā papildināja daudzu gadu garumā krātās jautrās un sportiskās atmiņas, radošs plenērs bērniem, mūzika un gardas uzkodas, kā arī Zāļu tēju somaljē,  par ko parūpējās sacensību organizētāji Sandra un Ivars Ankravi.

SACENSĪBU REZULTĀTI

VĪRU konkurencē:

  1. vieta – Mārtiņš Grobiņš LAT 777
  2. vieta – Gunārs Rozenbergs LAT 14
  3. vieta – Aldis Zēmanis LAT 707

DĀMU  konkurencē:

  1. vieta – Vita Matīse LAT 1
  2. vieta – Helēna Rožkalne LAT 558
  3. vieta – Zane Atstāja LAT 390

Visi rezultāti pieejami šeitt:  Sailwave results for VIDZEMES BALVA 2020 at 2020

Bildes līdz 11. augustam piejamas šeit: https://failiem.lv/u/5v7edetq

Ivars Ankravs Kāla regates organizatoru vārdā izsaka paldies Madonas novada pašvaldībai, kas jau 20 gadus atbalsta vindsērfingu, internetveikalam “ Kvarcs” par atbalstu un visiem sportistiem, kas piedalījās Kāla regatē šo trīsdesmit gadu laikā.

Raceboard.lv pateicas I. Ankravam ar ģimeni un pārējiem, kuri palīdzēja šīs un iepriekšējo 30 regašu organizēšanā, kā arī pievienojas ar pateicības vārdiem visiem regates atbalstītājiem un sportistiem.