Baltic Challenge Cup 2019 vindsērfingā.

107 reģistrēti dalībnieki Baltic Challenge Cup sacensībām ir absolūts rekords, un  īpašs prieks par jaunajiem sportistiem, kuri  parūpējušies par masu skatiem Ķīšezerā. Pārstāvētas trīs valstis – Latvija, Igaunija un Somija. Lieliski laikapstākļi – saule, vējš un silts laiks.  Otrā dienā vēja limits nebija pietiekams, un ātrākie sportisti savās  grupās tika apbalvoti pēc pirmās dienas rezultātiem četros braucienos.
Pirmais Raceboard vīru grupā leģendārais Gunārs Rozenbergs, otrais Aldis Šuriņš, bet trešais Alvis Ozoliņš. Savukārt starp dāmām kā ierasts līderpozīcijas visos braucienos saglabāja Vita Matīse. Otrā vieta patīkams pārsteigums – pēdējā laika uzlecošā zvaigzne Helēna Rožkalne, ar diviem punktiem apsteidzot savu treneri Ilonu Grīnbergu.
Jauniešu Techno293 klasē 73 dalībnieki – latvieši, igauņi un somi. Un visas trīs nācijas arī tika pie godalgām. Pirmo vietu sadalījums sekojošs:
3,5 grupā uzvarētāji attiecīgi zēnu un meiteņu ieskaitē: Ernests Jēkabsons un Bertha Kivistik (EST). U13 grupā laureāti Eduards Niedra un Līva Škutāne. U15 grupā Valters Videnieks un Siri Kaskeala (FIN). U17 grupā uzvarētāji Jēkabs Čeže un Marta Kļaviņa.
Formula Windsurfing klasei sakarā ar nepietiekamu vēju starti netika doti nevienā no sacensību dienām.
Burāšanas Klubs 360 ir pateicīgs visiem sacensību dalībniekiem, līdzjutējiem, treneriem, palīgiem un atbalstītājiem! Īpašs paldies Ivetai Daudei, Jurim Rožkalnam un Gintai Pīlupai par pašaizliedzīgu darbu; paldies mūsu draugiem un atbalstītājiem Burusports, par gardo zupu un citiem cienastiem paldies Cabo, par slāpju veldzēšanu paldies Venden, paldies superveselīgajām tējām Kombuča par balviņām mazākajiem, kā arī paldies Latvijas Zēģelētāju savienībai, Latvijas Vindsērfinga asociācijai, Raceboard.lv un visiem, kuri palīdzēja pasākumam tapt! Tiekamies nākamajā Baltic Challenge Cup un tiekamies Ķīšezerā!