Svētdien, 17.jūnijā noslēdzās Kuivižu jahtkluba rīkotā regate Kuivižu kauss 2018

Tēma Pasākumi Latvijā | 0

Svētdien, 17.jūnijā noslēdzās Kuivižu jahtkluba rīkotā regate Kuivižu kauss 2018, kas notika no 15.-17.jūnijam. No trīs sacensību dienām veiksmīgas bija divas, kurās kopā notika 6 braucieni Optimist klasē un 7 braucienie Laser 4,7 un Laser Radial klasēs. Laser Standart klasē izdevās noorganizēt 8 braucienus. Sacensībās piedalījās 58 jaunie burātāji no 10 Latvijas un Igaunijas jahtklubiem. Optimist klasē kopvērtējumā neapšaubāms līderis un Kuivižu jahtkluba ceļojošā kausa ieguvējs bija Māriņš Atilla, Optimist B uzvaru izcīnīja Rihards Pļaviņš, Optimist meitenēm uzvarētāja un Jevgēņija Kanska kausu šogad izcīnīja sportiste no Igaunijas Mia Marin Lilenthal. Laser 4,7 klasē uzvarēja Eduards Pļaviņš, Laser Radial klasē – Robins Lī Špats. Meiteņu konkurencē Laser Radial klasē uzvarēja Ance Anna Sekace. Laser Standart klasē (gan tikai divu dalībnieku konkurencē) uzvaru izcīnīja Ričards Toms Zvilna.

Kuivižu jahtkluba ceļojošo kausu rezultatīvākajam jahtklubam regatē Kuivižu kauss 2018 jau otro gadu pēc kārtas ieguva Rīgas jahtklubs.

Ar sacensību rezultātiem var iepazīties LZS mājas lapā ŠEIT. Fotogrāfijas no pasākuma var apskatīt: https://www.dropbox.com/sh/j2enxkobpuoyq6a/AACDMrxqNMSkpknEvGFXc8g7a?dl=0

Par burātāju drošību uz ūdens rūpējās Latvijas Jūras spēki.

Kuivižu jahtklubs atvainojas visiem par iepriekš izskanējušo informāciju attiecībā uz programmu manage2sail. Programma ir ļoti ērta un laba, taču tā ir arī pietiekami sarežģīta un tās apgūšanai ir nepieciešams lielāks laiks, tāpēc šinī regatē no tās atteicāmies. Mēģināsim to agūt un izmantot rudenī Salacgrīvas čempionātā.

Informāciju sagatavoja Kuivižu jahtklubs